leuke drumles
alle leeftijden
alle niveaus
alle genres
ook online

Sam (29)  ★★★★★
Gerri is een vrolijke en energieke drumdocent die heel goed kan inschatten wat je skills zijn en wat de mogelijkheden zijn binnen de les. Hij geeft jou de ruimte om aan te geven wat je leuk lijkt om te doen en is erg geduldig. Hij zou je nooit onderbreken als je een noot o.i.d. mist, maar laat je het zelf weer oplossen. Op deze manier blijf je telkens door gaan met muziek maken. Dit zorgde er voor dat ik in een korte tijd grote stappen heb kunnen zetten in het drummen. Daarnaast een hele chille vent waarmee je ook regelmatig samen mee kan gaan jammen en zelf muziek kan maken, i.p.v. puur noten uit een boek spelen. Kortom: dikke aanrader.

Tom (30)  ★★★★★
Ik kan Gerri absoluut aanraden als drumdocent. Voordat ik bij Gerri kwam was ik al ongeveer 10 jaar een drummer. Ook voor gevorderde drummers is Gerri echter een topdocent. In mijn anderhalve jaar bij Gerri heb ik veel voortgang gemaakt in mijn techniek, mijn houding, en het luisteren naar drumwerk. Daarnaast zijn de lessen ook gewoon leuk. Gerri is dus een topkeuze als drumdocent! 

Benjamin (9)  ★★★★★
Benny zit bijna twee jaar met veel enthousiasme op drumles bij Gerri. Gerri is heel goed in les geven en hij is een hele goede drummer, zegt Benny !! Als ouders zien wij dat het voor Benny een hele positieve invloed heeft voor zijn concentratie, motorische coördinatie en algemene ontwikkeling. Hij gaat iedere week met veel plezier naar de les en komt heel vrolijk naar buiten. Echte aanrader.

Sal (20)  ★★★★★
Drumpraktijk Oost, best in town!

Sophia (10)  ★★★★    

Gerri is een goede en leuke docent die goed kan uitleggen zegt onze dochter. Zij komt altijd heel blij uit de les.

 

Nur  ★★★★★    
Gerri is a very successful and a talented drummer who also gets along well with kids. My son (10) has been practising with him for almost a year now; he always attends his lessons with enthusiasm, comes out happily and has learnt pretty good so far. We strongly recommend him.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ah!